Kolejny zimny wieczór....
I tak to już niestety ze mną jest,gdy się we mnie skumuluje miliard rzeczy,myśli itd. Mam dość,mam dość wszystkiego!!!!Wszystko we wszystkich mnie wkurza i każda rzecz Niech już będzie wiosna na zewnątrz,ale taka prawdziwa! Jak dzisiaj robiłam obiad to się wyżywałam tłuczkiem na biednych kawałkach schabu.Niestety mnie to zabardzo nie pomogło,ale mięsko przynajmnie było wytłuczone.Oczywiście z tego mojego "wspaniałego nastroju"przypaliłam pierwszy raz te biedne kawałki schabu Wszystko mi dzisiaj leci z rąk Nawet papierosik mi dzisiaj omało nie wypadał z między paluszków Cóż ja dzisiaj jeszcze robiłam?hmmmmmmmmmm!!!!A właśnie!Przesadzałam kwiatuszki Jak mnie to uspokoiło,ale tylko na chwilkę No i oczywiście zajęłam się lekturka książki pt.:"Dlaczego kochamy?"Polecam tę książkę!!!!Helen Fisher(autorka tejże książki)naprawdę się napracowała,zeby zebrać materiały do napisania tej książki.Podziwiam ją.Ogólnie książka mnie bardzo zaciekawia,poza opisamu kopulacji słoni afrykańskich i innych zwierzaczków(dobrze,ze to tylko jeden rozdział taki był ).Tęsknię za kimś bardzo No ale cóż zrobić,czasu jest mało.Godzina ma za mało minut,dzień za mało godzin,tydzień za mało dni i w ogóle na wsyztsko brakuje czasu.Hesus powiedział mi,że podziwia mnie za wytrwałość.Możliwe,że to co przeszłam pozwoliło mi być bardziej cierpliwą,silniejszą,no i wytrwalszą.Hesus ty chyba naprawdę masz racje!W sumie to co mi kiedyś Hes powiedział(jak byłam w dołku)to się sprawdziło.A ja wszystkiemu zaprzeczałam Jaka ja jetsem spragniona czegoś takiego dziwnego,nawet nie wiem sama co to jest Kończę na dziś,bo zaduży mętlik w głowie mam.Uporam sie z tym i może będzie bardziej klarownie w moim zyciu.Tęsknię za Tobą Misiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|