Odejdź ana odejdź!!!!Spierdalaj stąd!!!!
I tak mija dzień na skupianiu się na pewnych rzeczach i to zupełnie nie potrzebnie Dziś na obiad przyszedł chłopak od siostry,miło było,ale jednak tak inaczej,bo nigdy tak jeszce nie było Oczywiśćie"szwagier"nie omieszkał mnie i moją siostrę polać No i jakoś zleciało.POtem oglądaliśmy "Pasję"Mela Gibsona.W niektórych momentach tego filmu naprawdę chce się w to wszytsko uwierzyć.Z tą moją wiarą w Boga i z wszystkimi związanymi z tym rzaczami jest naprawdę różnie.Moim zdaniem ten film jest naprawdę dobrze zrobiony i w sumie bardzo realistycznie pokazuje to co sie działo.POtem pojechałam do Dagmary Klachy i klachy!!!!No ale wreszcie sie spotkałyśmy Zwierzenia i pyszny serniczek Daguś dziękuję za wspaniałe popołudnie i wieczór I oczywiście napad czekoladkowy W sumie nie wiem czy to normalne....nie potrafię sie czasem opanować........Ech szkoda gadać.Nio ale jakos przetrwamy Po jutrze powrót do szkoły Aż na sama myśl o tym robi mi sie smutno,a z drugiej strony cieszę się,ze zobaczę pewne osoby po tak długiej przerwie Nauka i nauka i to fest sie szykuje,a ja się rozleniwiłam Ale damy rade ludziska!!!Damy rade Będzie ok!!!!!!!Dziś taka szybka notka,bo cosik mi się nie chce Znowu tęsknię za kimś,ale nie wiem,czy dobrze robię,że tęsknię.......no ale uczuć nie da się oszukać...Ech!!!Co będzie to będzie i tyle.POzdrawiam wszystkich,całuję i ściskam gorąco!!!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
|